Jste zde

Navštivte Altium Designer Roadshow 2012

Jménem společnosti Retry s.r.o. - distributora firmy Altium Ltd. - zveme všechny čtenáře serveru HW.cz na již tradiční seminář Altium Designer Roadshow 2012, na kterém se můžete seznámit s možnostmi jedinečného návrhového prostředí pro návrh plošných spojů a pro vývoj FPGA aplikací Altium Designer. 

Hledáte náhradu za svůj aktuální návrhový systém, který již nedostačuje vašim požadavků nebo se rozhodujete s jakým návrhovým systémem zahájit vývoj ve své firmě nebo na začátku své kariéry? Tak si přijďte poslechnout co vám Altium Designer ve spojení se službami naší firmy může nabídnout.

Mezi našimi zákazníky naleznete studenty, živnostníky, malé i střední firmy, ale i nadnárodní korporace. Přijďte si rovněž otevřeně promluvit o svých potřebách během vývoje elektroniky.

Seminář Altium Designer Roadshow je navštěvován pravidelně i dlouholetými uživateli Altium Designeru. Budete tak moci probrat praktické zkušenosti se svými kolegy z oboru.

Seminář je pořádan pro všechny návštěvníky ZDARMA a jako obvykle rádi přivítáme v řadách posluchačů i studenty a bastlíře. Podělíme se s vámi o základní filozofie systému, ale také možnosti jeho pokročilého využití. Samozřejmě nebudou chybět ani užitečné tipy a triky nebo prostor pro dotazy.

Altium Designer Roadshow 2012 se koná:

  • 7. 11. 2012 v Praze 
  • 8. 11. 2012 v Brně

Altium Designer Roadshow je jednodenní seminář (cca 9:00 – 16:00) přístupný pro všechny zájemce ZDARMA, počet míst je však omezený. Proto neváhejte s registrací. Další podrobnosti a registrační formulář naleznete zde.

Hodnocení článku: