Jste zde

Audio konektory nekompromisní kvality za kompromisní cenu

Dlouhodobě spolehlivý kontakt bez rušení, skřípání a brumu, navíc v krásném obalu - to jsou konektory Neutrik / Rean.
Konektory mají obecně jednu zajímavou vlastnost - na trhu je mnoho podobných, nebo téměř stejných typů. Audio konektory nejsou výjimkou. I když vypadají téměř stejně, často jsou mezi nimi velké cenové a zejména kvalitativní rozdíly. Pokud bychom předpokládali, že každý výrobce přistupuje k výrobě svých produktů stejně zodpovědně, pak by ten levnější měl být pravděpodobně dobrou volbou. V praxi tomu tak samozřejmě není.
 
 
Skutečný rozdíl mezi kvalitním a nekvalitním konektorem poznáme až při detailním zkoumání a srovnání a ideálně až po reálném testování v praxi. Kvalitní audio konektor musí být vyroben z kvalitních materiálů s vysokou přesností. Samozřejmě, pokud se chce výrobce koncového zařízení prosadit na trhu, často si prostě nemůže dovolit použít příliš drahý konektor, který by prodražil celé zařízení.
 
Proto u distributora, společnosti SOS electronic, najdete konektory Neutrik / Rean, nabízející high-end třídu za příznivou cenu. Společnost Neutrik se již téměř 40 let specializuje na audio konektory a obecně na konektory pro audio / video studia, techniku pro koncertní vystoupení (backstage) apod., tj. i konektory pro reproduktory, napájení, Ethernet atd.

Mezi výrobky Neutrik dále najdeme konektory Rean, reprezentující při zachování velmi vysoké kvality ještě výhodnější cenovou hladinu. Již krátký pohled na detaily provedení konektorů Neutrik / Rean nám napoví, že se jedná o precizní řešení. Samozřejmostí je i detailní dokumentace s přesným popisem elektrických vlastností a použitých materiálů.
 
Ucelený přehled o dostupných typech a vlastnostech najdete v katalogu Rean a katalogu Neutrik (22 MB). K sofistikovanějším konektorům jako je např. NYS373 jsou dostupné i montážní návody. V případě zájmu o jakýkoliv produkt Neutrik nebo Rean pište na info@soselectronic.cz.
 
 

Základní vlastnosti a výhody:

 
  • špičkové konektory pro audio / video segment
  • výborný poměr cena / kvalita
  • precizní konstrukce do posledního detailu
  • široký sortiment
 

 

Download a odkazy:

 
 

 

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.