Jste zde

Elbag - nové tvary krabiček i pro aplikace s displeji

SOS electronic rozšiřuje nabídku plastových krabiček na DIN lištu o několik neobvyklých typů krabiček od italského výrobce Elbag.

Krabičky na DIN lištu tvoří samostatnou skupinu mezi krabičkami, od běžných krabiček se liší jedním podstatným prvkem - na zadní straně obsahují integrovaný klip pro uchycení na DIN lištu v rozvodné skříni.

Jelikož jsou tyto krabičky téměř vždy umístěny v uzavřené rozvodné skříni, obyčejně na ně nejsou kladeny až tak vysoké estetické požadavky. Možná i proto v této skupině prakticky nenajdeme např. elegantní hliníkové krabičky s povrchem eloxovaným černě, ale zejména šedé, černé, či zelené plastové krabičky.

 

Podstatnější je zde tedy praktická stránka krabičky, její konstrukce, možnosti uchycení DPS, příslušenství, ventilační otvory, otvory pro svorkovnice atd. Samozřejmě i mezi krabičkami na DIN lištu najdeme různé modifikace např. různé transparentní červené či kouřové horní kryty apod.

Naši nabídku krabiček na DIN lištu neustále rozšiřujeme. Nejnověji mezi nimi najdete několik vybraných typů od společnosti Elbag. Tyto obohacují naši nabídku o mírně odlišné tvary i o výrazně "ploché" krabičky série MX/BMX, poskytující mnoho prostoru na čelním panelu např. pro displej, tlačítka, LED a jiné.

Základní šířkovou jednotkou krabiček na DIN lištu je tzv. "modul", což představuje šířku cca 17,5mm, proto např. 4 modulová krabička (MR4) má šířku 70mm.

Vybrané typy krabiček Elbag již máme na skladě, všechny ostatní verze jakož i jiné série Vám můžeme dodat na objednávku v krátkém termínu za výhodných podmínek.

Pokud se zajímáte o jakékoliv produkty Elbag nebo potřebujete více informací, kontaktujte nás prosím na adrese info@soselectronic.cz 

Výhody / Vlastnosti:

  • plastové krabičky na DIN lištu
  • široká škála tvarů a velikostí
  • dostupné různé verze (ventilace, výseky, otvory pro terminály, …)
  •  

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.