Jste zde

Král modulů LTE Cat4

Nový Quectel modul EG25-G je optimalizován speciálně pro aplikace M2M a IoT. Je celosvětově 4G kompatibilní a díky 3GPP Rel. 11. a technologii LTE poskytuje maximální rychlost přenosu dat až 150Mb/s downlink a 50Mbps uplink.

Modul EG25-G je navržen v kompaktním pouzdře LCC, je kompatibilní s modulem Quectel UMTS/HSPA+ UC20/UC200T a univerzálním standardem LTE EC2x (EC25, EC21, EC20, EC20 R2.0 a EC20 R2.1)/EG21- G. Tímto tedy umožňuje vzájemnou flexibilní migraci při návrhu i při po užívání koncových zařízení.

Modul EG25-G je zpětně kompatibilní s existujícími sítěmi EDGE a GSM/GPRS, což zajišťuje jeho funkčnost i ve vzdálených oblastech bez 4G nebo 3G pokrytí. Hlavní výhodou modulu EG25-G je celosvětová kompatibilita a certifikace 4G (GCF/CE/FCC/PTCRB/IC/Anatel/IFETEL/SRRC/NAL/CCC/KC/NCC/JATE/TELEC/ RCM/IMDA/ICASA/NBTC/FAC).

Modul EG25-G podporuje lokalizační technologii Qualcomm® IZat ™ Gen8C Lite (GPS, GLONASS, BeiDou/Compass, Galileo a QZSS). Integrovaný GNSS přijímač výrazně zjednodušuje návrh produktu a poskytuje rychlejší, přesnější a spolehlivější určování polohy.

Rozsáhlý soubor internetových protokolů, standardních rozhraní a množství funkcí (sériové USB ovladače pro systémy Windows 7/8/8.1/10, Linux, Android/eCall) rozšiřují použitelnost modulu pro širokou škálu aplikací M2M IoT jako je například průmyslový router, průmyslový PDA, robustní PC tablet, video monitoring nebo digitální LED panely.

LTE 4G modul EG25-G Quectel je zařazen v skladovém sortimentu SOS electronic.

Pokud máte zájem i o další produkty značky QUECTEL nebo potřebujete další informace, v SOS electronic vám rádi poradí na adrese info@soselectronic.cz

 Klíčové výhody EG25-G:

  • Modul LTE Cat 4 optimalizovaný pro aplikace M2M a IoT
  • Celosvětové pokrytí LTE, UMTS/HSPA(+) a GSM/GPRS/EDGE
  • Vícekanálový GNSS přijímač pro aplikace vyžadující rychlé a přesné určení polohy v jakémkoli prostředí
  • Vylepšení funkcí: podporuje DFOTA, eCall a DTMF
  • Technologie MIMO splňuje požadavky na rychlost přenosu dat a spolehlivost spojení v bezdrátových komunikačních systémech modemu

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.