Jste zde

TE – rychlá data potřebují rychlý konektor

TE connectivity reaguje na poptávku trhu embedded zařízení. Vybrané modely patic Mezalok nově podporují rychlost 32+ Gb/s i v provedení se zvýšenou odolností.

Vlastnosti, které dosud vyžadovaly pouze vybraní dodavatelé z oblasti obranného průmyslu a avioniky se čím dál více stěhují do spotřebitelského segmentu. Vysoká mechanické odolnost a schopnost pracovat s VF signály již není specifikem výkonných radarových systémů, ale je běžná pro chytrou senzoriku a edge computing. Embedded systémy zvyšují svoji modularitu a potřebují proto odpovídající slotové konektory pro sestavování subsystémů. 
Nové deskové konektory TE Mezalok, odpovídající standardu XMC 2.0, řeší vysokou odolnost spojů a podporují datové rychlosti 32 Gb/s. Lze je tak využít pro propojování karet vstupů a výstupů, edge modulů, paměťových subsystémů, ale také pro analogové signály radarových subsystémů a chytrých senzorů s frekvencemi do 5 GHz.

Aby patice s 60,114 nebo 320 piny vyhověly konstrukčním požadavkům, jsou jednotlivé kontakty konstruovány v souladu se standardem M55302 (vícebodový kontakt) a s požadavky pro BGA povrchovou montáž. Plastové kryty s výškou 10,12,15,17 a 18mm mají vysokou teplotní stabilitu a dlouhou životnost.

https://www.te.com/global-en/about-te/news-center/mezalok-mezzanine-connectors.html

Hodnocení článku: