Jste zde

10 nových německých laboratorních přístrojů Rohde&Schwarz se slevou až 55%

Pokud uvažujete o osciloskopu, spektrálním analyzátoru nebo napájecím zdroji, využijte akci v SOS electronic na limitovanou nabídku profesionálních produktů v plné výbavě. Akce platí od 1.10.2021 do 31.3.2022 nebo do vyprodání zásob.

Německý výrobce Rohde & Schwarz opět připravil akci na 10 přístrojů ve skupině osciloskopů, spektrálních analyzátorů napájecích zdrojů v plné výbavě za výjimečné ceny.
Kromě těchto oblíbených produktů přichází i s nabídkou RF přístrojů pro konkrétní aplikace včetně balíků analyzátorů, které jsou určeny k řešení problémů EMC nebo vyhledávání rušení. Poprvé je v nabídce cenově dostupný vektorový generátor signálů!

Vše najdete ve zcela nové akci nazvané “Today’s solution for tomorrow’s challenge” aneb “ Dnešní řešení pro zítřejší výzvy”, která platí od 1. října 2021 do 31. března 2022.
Jak je již dobrým zvykem, výrobce nabízí možnost pořídit si profesionální přístroje v plné výbavě - se všemi dostupnými rozšířeními tzv. "Options" - za výrazně zvýhodněné ceny, a to od 42 až do 55%.

V praxi to znamená, že například u osciloskopů si za relativně malý doplatek vůči běžné ceně základní verze přístroje můžete zakoupit přístroj s maximální šířkou pásma a se všemi dostupnými rozšířeními, jako je např. možnost dekódovat a analyzovat téměř všechny běžné komunikační sběrnice a použít je i jako spektrální analyzátor a generátor vlastních průběhů.

Díky maximální výbavě jsou tak měřicí přístroje Rohde & Schwarz připraveny na nejrůznější úkoly, čímž si zvýšíte nejen komfort, ale i přesnost měření při práci.
Z nejoblíbenějších produktů vzpomeneme osciloskopy RTC1002, RTB2004, RTM3004 a RTA4004, které představují technologickou špičku ve svých (cenových) kategoriích.

U mnoha zákazníků SOS electronic byla klíčovým rozhodujícím faktorem i možnost vyzkoušet si přístroj na vlastním pracovišti, v laboratoři nebo v učebně. Proto společnost nabízí možnost vyzkoušet si některý z produktů Rohde&Schwarz, neváhejte je kontaktovat.

Seznam všech produktů i podmínky akce najdete v letáku “Today’s solution for tomorrow’s challenge”, jakož i v tomto přehledu:

Všechny uvedené produkty z měřící techniky Rohde&Schwarz vám SOS electronic dodá za výhodných podmínek v krátkém dodacím termínu.

Nabídka platí od 1.10.2021 do 31.3.2022 nebo do vyprodání zásob u dodavatele. 
Více informací o produktech značky Rohde&Schwarz vám poskytnou a v případě zájmu i rádi poradí s výběrem

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.