Jste zde

LUX-IDent: Evropský výrobce RFID produktů s excelentní kvalitou

Představujeme vám společnost LUX-IDent, evropského výrobce RFID produktů, který se pyšní světovou kvalitou a inovativními technologiemi. Díky vlastní výrobě a technologii disponují RFID tagy společnosti LUX-IDent variabilním vzhledem a zapouzdřením, které je ideální pro různé aplikace.

Společnost LUX-IDent, člen HID Global

  • popřední výrobce RFID produktů ve střední Evropě
  • široký sortiment produktů pro všechny druhy aplikací v oblasti přístupu a bezpečnosti
  • malosériová výroba a osobní přístup

Společnost LUX-IDent, součást světového lídra v oblasti bezpečnostních řešení identity, se stala obchodním partnerem SOS electronic v oblasti RFID sortimentu. V současnosti se zaměřují hlavně na výrobu RFID značek ve frekvenčních pásmech 125 kHz (LF), 13,56 MHz (HF včetně NFC) a 868 – 915 MHz (UHF, RAIN RFID). 

„Díky vlastní výrobě, bohatým zkušenostem a znalostem zahrnuje portfolio RFID tagů LUX-IDent různé formáty i tvary a zapouzdření specifické pro různé aplikace při zachování špičkového poměru ceny a kvality. Mohou také poskytnout vzorky, malé série, jakož i pomoci s návrhem vlastní RFID antény,“ říká Pavel Kováč, produktový specialista SOS electronic.

Vlastní technologie i výroba

Technologie navíjení cívek („coil winding“) poskytuje transpondérům vynikající variabilitu pro různé potřeby zákazníků. Společnost LUX-IDent vyrábí nezapouzdřené transpondéry, jejichž průměr je většinou od 5 do 120mm. Přestože jsou nejběžnější cívky kulatého tvaru, na zakázku mohou vyrobit i různé tvary a formáty. Sofistikované vinutí cívky v kombinaci s jemným frekvenčním laděním poskytuje výrobkům LUX-IDent vynikající výkon při čtení a zápisu.

Společnost LUX-IDent používá ve výrobě i technologii zapouzdření drátů („wire embedding“), která umožňuje vyrábět větší množství různých designů HF antén hlavně ve formě předem laminovaných částí, které využívají výrobci karet.

Kromě toho uplatňují při výrobě i technologii leptané antény („etched antenna“), používané pro HF (včetně NFC) a UHF (RAIN RFID) značky a štítky, dostupné v řadě standardních designů nebo navržené individuálně na základě požadavku zákazníka a typu čipu. Díky dobře vyladěným výrobním procesům, s důrazem na vysokou výkonnost a flexibilitu, dokáží pracovat s čipy a čipovými moduly od různých výrobců.  

Portfolio RFID antén LUX-IDent

  • předlaminované RFID tagy LF/HF/UHF/Combi/Dual rozhraní
  • NFC značky
  • štítky HF/NFC a UHF
  • RFID klíčenky
  • RFID náramky
  • RFID skleněné značky (tagy)

Aplikace použití podle typu technologie

  • nízká frekvence (LF) – identifikace zvířat, zboží, průmyslové aplikace a přístupové systémy - docházka
  • vysoká frekvence (HF) – přístupy, logistika a kontrola zboží, elektronické pasy a platební karty
  • NFC – kontrola přístupů ve veřejné dopravě, mobilní ticketing, smart poster, platební aplikace, IoT
  • Ultra vysoká frekvence (UHF) – sklady, logistika a identifikace kontejnerů

Společnost LUX-IDent se specializuje na RFID výrobky v kategorii nízké a vysoké frekvence, které aktuálně na trhu nejvíce převládají.

Kromě kvalitních RFID produktů nabízí společnost LUX-IDent také doplňkové služby ať už v souvislosti se samotnou výrobou, nebo i s personalizací produktů, jako je potisk, gravírování, OEM design, kódování čipů, svařování ultrazvukem, zalévání, výzkum a vývoj atd.

Nejžádanější RFID karty a značky LUX-IDent zařadili v SOS electronic do skladového sortimentu. Další RFID produkty, jakož i produkty se specifickými požadavky vám v SOS electronic zajistí na objednávku. 
Všechny dostupné informace o RFID produktech společnosti LUX-IDent naleznete na webu SOS electronic. 
Nechcete přijít o žádné technické novinky? Sledujte SOS electronic na sociálních sítích Facebook, LinkedIn, YouTube, Twitter, Instagram.

Máte zájem o více informací k produktům LUX-IDent nebo o technické poradenství při výběru produktu? Případně máte jinou otázku či požadavek? Prosím, vyplňte následující formulář, v SOS electronic vám rádi pomůžou.

 

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.