Jste zde

Inteligentní budovy 2007

Odborná konference o rodícím se oboru, který se zabývá důslednou integrací nových technologií pro hospodaření s energiemi, inteligentními elektroinstalacemi, elektronickou komunikací, zabezpečovacími systémy majetku i osob a automatizačními procesy v moderní investiční výstavbě se uskuteční 17. dubna 2007 v Brně.

Pořadateli konference jsou Veletrhy Brno, a.s., Českomoravská elektrotechnická asociace a vydavatelství časopisů o nových technologiích a telekomunikacích Sdělovací technika, spol. s r.o.

Hlavní témata konference:

  • efektivní využívání energetických zdrojů
  • zabezpečovací systémy
  • elektronické komunikace
  • automatizace pracovišť
  • směrnice EU a jejich implementace v ČR
  • inteligentní elektrické rozvody
  • využití sítí LAN při automatizaci budovy
  • inteligentní sklad i supermarkety
  • kancelář budoucnosti
  • širokopásmové technologie v inteligentní domácnosti
  • případové studie

Kdy a kde

Brno, 17. dubna 2007, Výstaviště, sál Morava v pavilonu A3 od 10 hodin

Pro koho je konference určena?

Témata konfence jsou zaměřena tak, aby poskytla ucelený přehled specializovaným odborníkům z oblasti projekce, investorům, nájemcům i uživatelům budov, stavebním firmám, urbanistům a dalším zájemcům o technologie inteligentních budov, které umožňují spojit tři základní atributy moderního životního stylu - komfortní bydlení, pracovní aktivity a mobilitu.

Účast je bezplatná na základě registrace na http://www.stech.cz/kategorie.asp?idk=559

Program konference:

09.30 10.00 Registrace
10.00 10.10 Zahájení konference a úvodní slovo RNDr. Petr Beneš, šéfredaktor Sdělovací techniky
10.10 10.50 Regulované pohony s měniči frekvence v systémech HVAC
Využití celosvětově normalizovaného systému řízení funkcí v budovách
Ing. Naděžda Pavelková, Product Manager, AT / Drives Sales
Ing. Josef Kunc, Product Manager KNX/EIB, ABB s.r.o.
10.50 11.20 Otevřené sběrnice pro automatizaci v budovách se zaměřením na využití sítě Ethernet Ing. Ondřej Dolejš, obchodně-technický zástupce, WAGO-I/O-SYSTEM
11.20 11.50 Bezdrátová technologie Wavenis pro systémy AMR – odečty z měřičů energií Pavel Škurek, obchodně-technický ředitel, Macro Weil, spol. s r.o.
11.50 12.20 Přestávka s občerstvením
12.20 12.50 Využití LAN a sítí v řízení provozu budov Ing. Václav Chytil, specialista AUTOMATIONWORX, Phoenix Contact, s.r.o.
12.50 13.20 Bezdrátový systém Xcomfort pro automatizaci budov Ing. Jaromír Pávek, Product Manager, Moeller Elektrotechnika s.r.o.
13.20 13.50 Jak elektrotechnika ovlivňuje projekci a přispívá k vyšší vybavenosti staveb Ing. František Hýbner, výkonný ředitel ELA

Nabídka partnerům konference:

Na konferenci je očekávána velká účast předních odborníků v oblastech přípravy a realizace technologického vybavení budov. Tento argument je podpořen skutečností, že je konference zařazena jako oficiální doprovodná akce zahajovacího dne Mezinárodního stavebního veletrhu a veletrhů SHK, URBIS INVEST a ELEKTRO, které se konají ve dnech 17. - 21. 4. 2006 na Výstavišti v Brně. Na předcházejícím ročníku konference se registrovalo 110 účastníků.

Informace o organizaci konferencí vám poskytne přímo v konferenční oddělení Sdělovací techniky na telefonních číslech +420 272 700 019 nebo +420 274 819 625, e-mail: hrouda@ convergence.cz, zouharova@ convergence.cz
Hodnocení článku: