Jste zde

Termografie Road Show 2013

Druhý ročník Termografie Road Show 2013 s názvem Termografie v praxi - to jsou odborné přednášky, volně navazující na předchozí ročník s názvem Základy a principy termografie.
Novinky a možnosti využití termografie v praxi zde ve tříhodinovém bloku přiblíží přední světový termodiagnostik, pan Vicente Sequeira Ribeiro, M.Sc. (Švédsko). Intenzivní kurz proběhne ve dnech 11, 12, 14 nebo též 15. listopadu 2013 na čtyřech různých místech, v anglickém jazyce s tlumočením do češtiny a vždy mezi 9:30 a 14:00. Každý z účastníků zároveň získá certifikát „Practical Thermography“.
 
 
V ceně vstupenky je dále zahrnut doprovodný program dle místa konání, a to v podobě bezplatné návštěvy muzea Tatra Kopřivnice, Muzea socialistických vozů Praha - východ, Techmanie v Plzni nebo bratislavského Muzea dopravy. Vzhledem k omezenému počtu míst organizátoři doporučují registraci na stránkách http://www.termokamery.cz/roadshow/index.php zbytečně neodkládat. Vstupné pro jednu osobu činí 600,- Kč s DPH / 20 EUR bez DPH.

 

Hodnocení článku: