Jste zde

Roboty 2020

Datum: 
Úterý, 28. Leden 2020 - Čtvrtek, 30. Leden 2020

Konference Trendy v robotizaci, zkráceně ROBOTY, kterou zahájíme rok 2020 se odehraje opět v Brně. Sedmý ročník konference představí opět řadu novinek bohatého programu. Kromě ukázky novinek z oblasti robotiky se budeme v rámci odborné sekce věnovat také otázkám zavádění robotů, vlivu na zaměstnanost, či reálným aplikacím ve výrobních provozech. Na konferenci uvítáme odborníky z nezávislých institucí, analytiky i zástupce výrobních provozů.

Připraveny budou navíc v obou programových dnech také zvláštní workshopy a odborné diskuze, přičemž speciální téma odstartuje konferenci letos dokonce o den dříve (v úterý 28. ledna v hotelu Best Western Premier)! Úvodní den bude věnován robotice z jiného úhlu pohledu, a to v kontextu makro i mikroekonomických ukazatelů a hlavně nastavení průmyslového trhu s výhledem až do roku 2030. Na toto speciální setkání zveme nejen české, ale i zahraniční experty na robotiku, ale i ekonomiku a další aspekty nasazování robotizace. Neopomeneme ani společenský večer s možností nezávazného setkání a ochutnávkou vína a výstavky po dobu konání konference (29. a 30. 1. v Avanti) s ukázkami robotů a komponentů pro oblast robotiky.

Protože jsme se rozhodli sedmý ročník konference opět pojmout hodně odborně a obohatit právě odborná témata, diskuze a zařazujeme případové studie, reagujeme tak na požadavky účastníků z loňského roku. Oslovujeme odborné přednášející a zajímavé osobnosti z oblasti průmyslu v České republice. Z tohoto důvodu je však účast na konferenci v tomto roce opět zpoplatněn. Vybrat si však můžete z různých druhů účasti, takže akce zústává dostupná pro každého. Spousta worshopů a návštěva výstavní části bude navíc opět nabídnuta zdarma. 

 

Více informací na https://www.konference-roboty.cz/o-akci.html