Jste zde

Smarter E Europe 2023

Datum: 
Středa, 14. Červen 2023 - Pátek, 16. Červen 2023

Vytvoření nového energetického světa - to je cíl veletrhu Smarter E Europe, největší evropská platforma pro energetický průmysl, která se koná od 14. do 16. června 2023 v Mnichově. Zaměřuje se na obnovitelné energie, decentralizaci a digitalizaci energetického průmyslu. Smarter E Europe spojuje čtyři výstavy Intersolar Europe, ees Europe, Power2Drive Europe a EM-Power Europe s 1600 vystavovateli, rozsáhlým doprovodným programem a čtyřmi konferencemi,

Intersolar Europe – přední světová výstava pro solární průmysl

Intersolar Europe se každoročně koná na veletrhu Messe München v německém Mnichově. Pod heslem „Connecting solar business“ sdružuje lidi a společnosti z celého světa s cílem zvýšit podíl solární energie na našich dodávkách energie. Intersolar Europe se zaměřuje na fotovoltaiku, solární termické technologie a solární elektrárny.

Od svého založení se stala nejdůležitějším místem setkávání výrobců, dodavatelů, distributorů a poskytovatelů služeb v solárním průmyslu. Doprovodná konference sjednocuje vybraná témata výstavy a představuje mezinárodní trhy, velké elektrárny, financování a průkopnické technologie.

ees Europe – největší a nejvýznamnější mezinárodní výstava baterií a systémů pro ukládání energie na kontinentu

ees Europe se od roku 2014 každoročně koná na výstavišti Messe München v německém Mnichově. Pod heslem „Inovace skladování energie“ se každoročně setkávají výrobci, distributoři, vývojáři projektů, systémoví integrátoři, profesionální uživatelé a dodavatelé inovativních technologií. bateriové technologie a udržitelná řešení pro skladování obnovitelných energií, jako je zelený vodík a aplikace Power-to-Gas.

Green Hydrogen Forum & Expo, Smarter E Europe také nabízí místo setkání napříč odvětvími a sektory, kde se setkávají společnosti z celého světa napříč průmyslovými odvětvími a sektory, aby přinesly vodík, palivové články, elektrolyzéry a power-to-gas. trhy rychleji. Na doprovodné evropské konferenci ees povedou přední odborníci hloubkové diskuse o horkých průmyslových tématech.

Power2Drive Europe - Mezinárodní výstava infrastruktury nabíjení a elektronické mobility

Pod heslem „Nabíjení budoucnosti mobility“ je Power2Drive Europe ideálním místem setkávání výrobců, dodavatelů, instalačních techniků, distributorů, správců vozových parků a energií, provozovatelů nabíjecích stanic, poskytovatelů služeb E-mobility a start-upů.

Výstava se zaměřuje na nabíjecí systémy, elektrická vozidla, trakční baterie a služby mobility, stejně jako inovativní řešení a technologie pro udržitelnou mobilitu. Power2Drive Europe se dívá na aktuální vývoj na globálních trzích, ukazuje potenciál e-mobility a odráží propojení elektromobilů s udržitelnými dodávkami energie v celosvětovém měřítku.

Při setkání odborníků, podnikatelů a průkopníků nové mobility v Mnichově na konferenci Power2Drive Europe je v popředí interaktivita účastníků . Vzrušující diskuse podpoří výměnu a aktivní účast veřejnosti a umožní živé debaty.

EM-Power Europe – Mezinárodní výstava pro energetický management a integrovaná energetická řešení

EM-Power Europe se zaměřuje na modernizaci a digitalizaci elektrické sít, dodává flexibilitu a integruje prosumers (výrobci i konzumenti elektřiny), e-mobilitu a koncepty power-to-heat do inteligentního systému. Výstava se zaměřuje na efektivní distribuci a využití obnovitelné elektřiny a tepla, inteligentní řízení energie a sektorové propojení v budovách a čtvrtích. Dalšími klíčovými tématy jsou chytré sítě a mikrosítě, síťová infrastruktura, energetické služby a modely operátorů.

Výstavu bude doprovázet konference EM-Power Europe Conference , která představuje ideální příležitost diskutovat s mezinárodními odborníky o chytré integraci decentralizovaných energetických instalací, řízení sítě a flexibilitě do energetického systému budoucnosti.

 

Více informací naleznete na: https://www.thesmartere.de/parallel-events