Jste zde

Nové programy a promo akce Keysight v roce 2016

Vybavte si odborná pracoviště špičkovými přístroji za velmi výhodných podmínek i vy! Společnost Keysight Technologies představila nové střednědobé a dlouhodobé programy a promo akce.
K Vašemu novému osciloskopu tak můžete zdarma získat rozšíření o logické kanály nebo si vybrat balíček softwarových rozšíření podle specifických potřeb vašeho oboru.
 
 

Zdarma nástroje pro specifické aplikace

 
Osciloskopy Keysight InfiniiVision jsou plně rozšiřitelné (včetně šířky pásma) a jsou navrženy jako 5 přístrojů v 1: osciloskop + logický analyzátor, protokolový analyzátor sériových sběrnic, DVM a vestavěný WaveGen funkční generátor s možností generování vlastních průběhů (3000T/4000X). Osciloskopy Keysight InfiniiVision měří s rychlostí až 1 000 000 stop/s, standardní kalibrační interval činí 2 roky, disponují režimem segmentované paměti pro uložení a analýzu až 1 000 událostí a unikátním testováním masek / limitů průběhu s rychlostí až 270 000 testů průběhů/s.
 
 
Při nákupu jakéhokoliv osciloskopu modelových řad Keysight InfiniiVision 2000X, 3000T nebo 4000X nyní získáte možnost vybrat si zdarma balíček softwarových rozšíření přesně podle Vašich specifických potřeb. Vybírat můžete z několika variant a to až do 31. 12. 2016:
 

Balíček rozšíření pro letecký a obranný průmysl

  • obsahuje spouštění a hardwarově akcelerované dekódování  sběrnic MIL-STD 1553/ARINC 429, RS232/UART a vestavěný generátor WaveGen.


Balíček rozšíření pro automobilový průmysl

  • obsahuje spouštění a hardwarově akcelerované dekódování sběrnic CAN/LIN, I2C/SPI, FlexRay a USB 2.0 low/high speed.


Balíček rozšíření pro všeobecné použití

  • obsahuje spouštění a hardwarově akcelerované dekódování sběrnic I2C/SPI, RS232/UART.
 
 
 

Rozšíření osciloskopu o logický analyzátor zdarma

 
Schopnost provádět logickou analýzu přímo v osciloskopu Vám pomůže řešit i ty nejnáročnější problémy. Dnešní integrované systémy s mikrokontrolery a digitálními signálovými procesory (DSP) často obsahují kombinaci analogových a digitálních signálů. Pro testování a ladění svých návrhů vývojáři tradičně používají digitální osciloskop a samostatný logický analyzátor, jehož použití však může být v některých případech obtížné a zbytečně složité. Naproti tomu osciloskop s integrovaným logickým analyzátorem umožňuje provádět tato měření snadno a rychle a stává se tak skvělým nástrojem pro ladění a ověřování návrhů integrovaných systémů.
 
Pokud mezi 1. únorem a 30. zářím 2016 zakoupíte některý z osciloskopů modelových řad Keysight InfiniiVision MSO3000T nebo MSO4000X-Series, získáte jej za cenu modelu DSO. Bližší informace získáte na http://www.htest.cz/aktualni-promo-akce.
 
 
H TEST a.s. je prémiovým autorizovaným distributorem produktů společnosti Keysight pro Českou republiku, Slovensko, Maďarsko a Rakousko.
 
 
Hodnocení článku: