Jste zde

Zdroje FRIWO už i v souladu s DIN EN ISO 13485

Zdroje FRIWO už i v souladu s DIN EN ISO 13485 - každý segment zdravotnického systému musí být 100% bezpečný a spolehlivý. Pokud se jedná o lidské zdraví a bezpečnost, není čas na chyby a selhání.

Po úspěšném absolvování auditu společností TÜV Nord v prosinci 2017 získala firma FRIWO oficiální certifikát dle DIN EN ISO 13485: 2012.

S podporou certifikace nezávislého orgánu se tedy zákazníci společnosti FRIWO mohou spolehnout na systém řízení kvality a vývojové procesy v rámci společnosti, dosahující vysoké nároky regulačních orgánů.

Díky této náročné certifikaci jsou nadále spolehlivým partnerem pro odvětví zdravotnických technologií a ještě více posilují důvěru zákazníků ve své  produkty.

DIN EN ISO 13485 definuje regulační požadavky na komplexní systém řízení výrobců lékařských výrobků a zařízení. Jako mezinárodně uznávaná norma obsahuje toto nařízení směrnice týkající se konstrukce a vývoje, výroby, instalace, údržby a distribuce.

Tato certifikace vyžaduje vysokou úroveň přesného dodržování všech procesních kroků. Zvláštní pozornost je věnována následné a úplné dokumentaci a řízení rizik, nejen pokud jde o jejich minimalizaci, ale také rychlou a optimální dohledatelnost produktů a komponentů.

V našem sortimentu naleznete širokou nabídku produktů značky FRIWO
S výběrem vhodného zdroje FRIWO pro zdravotnická zařízení Vám rádi pomůžeme na adrese friwo@soselectronic.com

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.