Jste zde

Automated Test Outlook: potřebujeme chytřejší testovací systémy

NI identifikuje hlavní obchodní a technologické trendy, které pomáhají snižovat náklady na testování.
Společnost NI, poskytovatel systémů na bázi platforem, které umožňují technikům a vědcům řešit ty nejnáročnější technické problémy na světě, představila svou zprávu Automated Test Outlook 2016. Tato výroční zpráva přináší zevrubný pohled na klíčové trendy, které budou mít významný dopad na automatické testování, ať už se jedná o přípravu systémů pro testování zařízení komunikujících na milimetrových vlnách nebo o efektivní správu dat z testovacích systémů.
 
„Kvůli naší snaze stát v popředí v oblasti automatického testování, úzce spolupracujeme se zákazníky a dodavateli, abychom pochopili ty největší problémy, kterým čelí výrobní a testovací oddělení,“ říká Luke Schreier, ředitel pro marketing v oblasti automatického testování v NI. „Ať už máte za úkol testovat miliony zařízení pro Internet věcí (IoT) nebo spravovat 20 let starý testovací systém, naším cílem je nastartovat dialog uvnitř vaší organizace, pomoci vám tak snížit náklady na testování a udržet si náskok před konkurencí.“
 
Zpráva Automated Test Outlook 2016 se věnuje následujícím tématům:
 
ZPRACOVÁNÍ DAT: Sběr dat z testerů na výrobních linkách
  • Výrobci polovodičů zavádějí analýzu dat v reálném čase, aby docílili snížení nákladů potřebných na produkční testování.
 
SOFTWARE: Správa životního cyklu je především o softwaru
  • Zastarávání, záplava operačních systémů a kompatibilita představují výzvu pro projekty s dlouhým životním cyklem – starý problém vyžaduje nová řešení.
 
ARCHITEKTURA: Vzestup softwaru pro správu testů
  • Hotová vývojová prostředí pro testování představují efektivní řešení pro využití nových programovacích jazyků.
 
I/O: Standardizace platforem od návrhu po výrobu
  • Společnosti zabývající se RFIC nasazují opětovné využívání intelektuálního vlastnictví a hardwarovou standardizaci napříč celým vývojovým cyklem produktů pro snížení nákladů a zkrácení času potřebného k uvedení na trh.
 
Obchodní strategie: Testování komunikace na milimetrových vlnách
  • Rostoucí využívání modulárních řešení pro ekonomicky efektivní validaci vysokofrekvenčních dílů.
 
Celou zprávu si můžete stáhnout na www.ni.com/ato.
 
 
Hodnocení článku: