Jste zde

Arm, Windows a AI, to je Advantech EPC-R3720 Edge AI Box Windows

EPC-R3720 je zabezpečený, kompaktní a energeticky úsporný vestavěný počítač založený na čtyřjádrovém NXP i.MX8M Plus Cortex-A53 1,8GHz, kompaktní velikosti a s nízkou spotřebou energie, předinstalovaný s Windows 10 IoT .

Nejnovější set Advantechu prozrazuje, že vývojáři uvažují nejrůznějšími způsoby a že průnik AI technologií pokračuje ve všech sektorech. Někdy je potřeba vytvořit i křížence, například z důvodu vazeb UX v prostředí Windows.
Vývojový kit  EPC-R3720 Edge AI Box Windows on Arm představuje výkonný, energeticky úsporný a kompaktní set z hlediska funkcí a vlastností. EPC-R3720 Edge AI box je zabezpečený, kompaktní a nízkoenergetický vestavěný počítač založený na NXP i.MX8M Plus Cortex-A53 1,8 GHz se čtyřmi procesory. S výkonem 2.3 TOPS NPU AI umožňuje vývojářům urychlit vývoj softwaru Windows na architektuře ARM. Sada obsahuje širokou škálu možností rozšíření I/O, které poskytují flexibilitu pro různé potřeby průmyslové automatizace. Tato všestrannost zajišťuje kompatibilitu s různými periferiemi a nabízí komplexní řešení pro požadavky vývoje.

Počítač EPC-R3720 Edge s umělou inteligencí je dodáván s předinstalovaným systémem Windows 10 IoT na architektuře ARM, který vývojářům poskytuje bezproblémové prostředí pro realizaci jejich inovativních nápadů. Tento vestavěný počítač je vybaven 6GB vestavěnou pamětí LPDDR4 4000MT/s, HDMI až 3840x2160 při rozlišení 30Hz a vestavěným UIO-4032 pro podporu portů GbE/USB/RS-232.
Vestavěný počítač EPC-R3720 se může pochlubit kompaktními rozměry, což z něj činí ideální výpočetní platformu pro různé aplikace. Mezi typické aplikace patří průmyslová automatizace, Edge AI, strojové vidění, zdravotnictví a vývoj aplikací.

https://www.mouser.com/new/advantech/advantech-epc-r3720-edge-ai-box-dev-kit/

Hodnocení článku: