Jste zde

Konektory řady 0150: Vyvinuto pro průmyslové aplikace

Řada konektorů 0150 od DINKLE byla speciálně vyvinuta pro průmyslové aplikace a je určena všude tam, kde je nutné spolehlivě přenášet vysoké proudy při omezeném prostoru pro konektor. Typickými aplikacemi jsou motorové drivery a servopohony.

Řada konektorů 0150 vyhovuje standardu UL 600 V (1 000 V dle IEC) pro kabelové konektory a zásuvky s roztečí 6,35 mm určené na desku plošných spojů. Zásuvné svorkovnice jsou k dispozici i ve velikostech rozteče 5,08 mm a 7,50 mm. Konektory a svorkovnice umožňují připojit vodiče o průřezu AWG 24 do AWG 12 a jsou schopny spolehlivě a bezpečně přenést proudy až 20 A.

Díky modernímu zasouvacímu mechanismu lze kabely ke konektoru připojovat rychle a bez použití speciálního nářadí. Tulipánový design kontaktní pružiny v kombinaci s plochými kontakty v patici PCB zajišťují vysokou spolehlivost spojení. Konektory jsou k dispozici s kabelovým výstupem souběžně s PCB nebo pod úhlem 90°. Inovativní uzamykací západka umožňuje rychlé vkládání a vyjímání a zajišťuje robustní spojení i při silných vibracích. Nosné kolíky na obou stranách zajišťují dodatečnou stabilitu svorek na desce plošných spojů. Umístění přídržných svorek na spodním okraji konektoru umožňuje kompaktní a prostorově úspornou konstrukci pouzdra.

Podrobnosti naleznete na stránce výrobce:  https://www.dinkle.com/en/search/search.php?xkeywords=0150

Pro více informací kontaktujte distributora: Jakub.Novak@codico.com, mobil: +420 727 985 514. Zde také můžete směřovat veškeré své dotazy. 

Hodnocení článku: