Jste zde

Ušetřete energii a výrobní náklady se spínanými zdroji Myrra 47000

Série 47000, která je navržená jako přímá náhrada klasických transformátorů, přináší více, než byste možná čekali.
Spínané zdroje Myrra 47xxx překonávají klasické transformátory celkovou účinností, výkonem i odběrem naprázdno. S rozložením pinů, shodným jako u 1 W transformátorů velikosti EI30, poskytují výkon až 5 W, resp. u některých verzí až 5,4 W. To vše za cenu srovnatelnou s klasickým řešením, ale při menších rozměrech, bez dalších součástek a bez problémů s chlazením. Vedle základních vlastností, které byly představeny v samostatném článku, Vám nyní distributor, společnost SOS electronic, přináší detailnější popis jednotlivých verzí.
 
Dostupné jsou 4 hlavní skupiny:
 
  • 2,5 a 5 W s jedním regulovaným výstupem a výstupním napětím 3,3 až 24 V
  • 3,2 a 5 W (5,4 W) s jedním neregulovaným výstupem a výstupním napětím 9 až 24 V
  • 3 až 5 W se dvěma regulovanými výstupy se společným vývodem „0“
  • 3 až 5 W se dvěma oddělenými výstupy. Regulovaný je pouze výstup č. 1 a lze z něj odebírat větší výkon než z výstupu č. 2
 
Zdroje série 47000 mají velmi nízký odběr naprázdno - pouze 200 mW, resp. 300 mW u typů s neregulovaným výstupem. S izolační pevností 4 000 V (AC, vstup / výstup) jsou připraveny pro třídu II - zesílená izolace. Rozsah pracovních teplot (teplota okolí) je -25 °C až ta, kterou najdete v tabulce u každého typu. K jednoduchému použití přispívá i ochrana vůči zkratu a tepelná pojistka.
 
 
 
 
 
Bližší informace Vám poskytnou přiložené tabulky a datasheet Myrra 47000. V případě zájmu i o neskladové typy kontaktujte distributora na adrese info@soselectronic.cz.

 

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.