Jste zde

Vodotěsné malé krabičky z velké rodiny Hammond 1551W

Do oblíbené verze malých krabiček Hammond 1551 přibyla vodotěsná verze s krytím IP68. O miniaturních krabičkách se zvýšeným IP krytím jsme hovořili s produktovým specialistou SOS electronic Martinem Brestovičem. 

Jak nejrychleji identifikujeme vodotěsnou verzi miniaturních krabiček v širokém sortimentu značky Hammond? Jednoduše, podle označení série. Hammond 1551W – s W jako „Watertight“ (vodotěsný) je nejnovější verze dobře známých a rozšířených malých krabiček velké rodiny 1551. Kanadský výrobce, společnost Hammond Manufacturing, vyrábí tuto produktovou řadu v různých verzích, např. s výřezem pro USB konektor (např. 1551USB), s ventilačními otvory (např. 1551V), ale také v kulatých tvarech (např. 1551SNAP13WH). 

Co nového přináší série krabiček 1551W oproti dosavadním verzím?

Pochopitelně je hlavním plusem zvýšené krytí IP68 namísto IP54. Je to díky konstrukci se silikonovým těsněním, které je vyměnitelné. Navíc je celá série dostupná jen v nejkvalitnější verzi použitého materiálu – z polykarbonátu (PC) s jemně saténovým povrchem.

Jaké další vlastnosti a výhody nabízí tato nová série krabiček?

Na úvod přináší výrobce tyto krabičky v pěti základních velikostech, a to od 60 × 35 × 22 mm až do 100 × 59 × 25 mm. Kromě rozměrů může být pro mnohé z vás, kteří montujete svá zařízení i na zeď či panel, cenné i samotné provedení krabiček, a to s přírubou („flanged lid“) nebo bez příruby.

Příruba umožňuje snadnou montáž na panel nebo na zeď při zachování vodotěsnosti krabičky. Zároveň poskytuje určitý stupeň ochrany před nežádoucím vniknutím do krabičky, jelikož znemožňuje přímý přístup k víku a šroubům zajišťujícím víko. A jak jsme již u značky Hammond zvyklí, všechny verze jsou standardně dostupné v klasické černé nebo příjemné světle šedé barvě.

Jsou vodotěsné krabičky dostupné přímo ze skladu SOS electronic?

Ano. Do naší standardní skladové nabídky krabiček jsme přidali také několik nejpoužívanějších verzí vodotěsné série 1551W. Všechny další verze rádi dodáme na objednávku v krátkém termínu a za výhodných podmínek.

 Hlavní výhody a vlastnosti krabiček Hammond 1551W:

  • zvýšené krytí IP68
  • vyrobeno z polykarbonátu (PC)
  • 5 velikostí: od 60 × 35 × 22 mm až do 100 × 59 × 25 mm
  • 2 dostupné verze: s přírubou nebo bez příruby
  • 2 barvy: černá a světle šedá

Máte zájem o více informací k produktům Hammond nebo o technické poradenství při výběru produktu? Kontaktujte obchodního zástupce SOS electronic na adrese info@soselectronic.com.

Download a odkazy:

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.