Jste zde

Letní tábor POLNIČKA 2001

Letos se opět pořádá LSTM Polnička. Pro staré účastníky je novinkou možnost přijet NA POKEC v definovaném termínu.. Pokud máte ratolesti v odpovídajícím věku, určitě je pošlete.. HW server letos sponzoruje bastlíře a konstruktéry!

Vážený mladíku, vážená slečno, vážení rodiče,

Letní soustředění talentované mládeže v elektronice, videotechnice, počítačové a řídící technice a audio a 
video tvorby

Soustředění probíhá v prostorech základní školy Polnička v krásném prostředí Českomoravské vysočiny (nadmořská výška téměř 600m) a je určeno pro zájemce o všechny obory elektroniky (i aplikované) ve věku od 10 do 18 let (rok narození max. 1983). Začátek byl stanoven na první prázdninovou neděli, tj.  1. července. Soustředění potrvá 2 týdny s ukončením v sobotu 14. července 2001. Cena za pobyt na soustředění, která zahrnuje veškeré pobytové náklady kromě dopravy do místa soustředění a zpět byla stanovena na  3. 990,- Kč.  Pokud se někdo nebude schopen zúčastnit po celou dobu trvání, dohodneme individuálně podmínky účasti na našem telefonu 0616 / 629 190, nebo 0603 / 899 032, fax.: 0616 / 620 206, e-mail hifizdar@telecom.cz.

Tak jako každý rok máte i letos možnost pracovat ve Vám nejbližší zájmové oblasti,  které tentokrát jsou:
 

  1. Elektronika „pro profesionála„  - vlastní návrh, výroba a zprovoznění výrobku, který si navrhnete, nebo dohodnete s lektorem. Práce budou probíhat pod dohledem zkušeného odborného lektora - konstruktéra,
  2. Elektronika pro začátečníky a mírně pokročilé – samostatná stavba připravené stavebnice, „teoretické přednášky„ nejen o stavěném výrobku
  3. Audiovizuální technika a tvorba – základy práce s televizní kamerou (ale i s jakýmkoliv objektivem), scénář, střih, práce se zvukem nejen ve videu, praktická tvorba audiovizuálního pořadu dle vlastního scénáře,
  4. Počítačová technika – programování v  Pascal, OS: Windows, LINUX, Internet a jeho možnosti, práce v počítačových sítích, funkce a základní údržba počítače.
  5. Řídící technika  - jednočipové kontroléry (PIC apod.), programování, starterkit, základy návrhu


Každá z oblastí bude mít svoji soutěž, ať již dlouhodobou či závěrečnou, která bude vyhodnocena na slavnostním závěrečném nástupu. Výherci budou odměněni drobnými cenami. Oblast bude otevřena pokud se do ní přihlásí alespoň 5 zájemců.

Odpolední program bude zaměřen na sport, výlety do okolí, koupání v blízkém Velkém Dářku a podobné „neoblíbené činnosti„.

Budete-li mít zájem zúčastnit se soustředění, máte dvě možnosti jak se přihlásit:

  • vyplnit přihlášku a zaplatit účastnický poplatek ihned
  • vyplnit přihlášku a zaslat ji poštou na naši adresu nebo faxem na číslo 0616 / 620 206, případně i na náš e-mail: hifizdar@telecom.cz.  Pokyny pro zaplacení obdržíte poštou.

Poznámka: preferujeme první způsob, který je rychlejší a představuje méně administrativní činnosti. Zároveň upozorňujeme, že kapacita je omezena a přednost dostanou přihlášky s uhrazeným poplatkem.

Pokyny pro provedení platby:
Jako variabilní symbol platby použijte rodné číslo účastníka (stejné jako na přihlášce). Peníze uhraďte složenkou typu C v hotovosti na naši adresu, nebo převodem na náš účet:
KB pobočka Žďár nad Sázavou,   č.ú.: 864736990287/0100

Pokud nemáte zájem zúčastnit se soustředění, nabídněte tuto přihlášku kamarádovi nebo kolegům v kroužku. V případě potřeby je možné tuto přihlášku okopírovat a předat jiným zájemcům.

Adresa pořadatele: 

ČSE - Hifiklub Žďár nad Sázavou
Tvrz 1
591 01   Žďár nad Sázavou
tel., fax.: 0616 / 629 190,  fax: 0616 / 620 206
mobilní spojení  0603 / 899 032
Email : DavidP@speedware.cz


Download přihlášky a podrobných údajů


 

Hodnocení článku: