Jste zde

Soutěžte o nejlepší podnikatelskou myšlenku roku 2012!

Pro VŠ studenty z celé České republiky, kteří mají rádi výzvy a podnikavého ducha k tomu, je určena soutěž o nejlepší podnikatelskou myšlenku roku 2012, kterou připravuje Podnikatelský inkubátor VŠB-TUO a Vědecko-technologický park Ostrava a.s.

 

Neváhej a chyť svou šanci

 
Záměrem soutěže je podchytit zájem kreativních studentů, kteří jsou nositeli zajímavých inovačních nápadů a podpořit je v komerčním uplatnění svých myšlenek na trhu. Je určena pro VŠ studenty z celé České republiky starší 18 let. Do soutěže jsou přijímány soutěžní  formuláře, které v sobě musí mít inovační potenciál nejlépe technické nebo technologické povahy.
 
Záměrem soutěže je podchytit zájem kreativních studentů, kteří jsou nositeli zajímavých inovačních nápadů | foto: PI
 
Hraje se o zajímavé ceny, mezi které patří 6 měsíců inkubace Vaší myšlenky v IDEA Inkubátoru VTPO nebo v Podnikatelském inkubátoru VŠB-TU Ostrava (dle vlastního výběru), daňové nebo právní služby a interní školení na rozvoj soft skills společnosti PricewaterhouseCoopers Česká republika, s. r. o. a řada dalších cen od sponzorů.
 
Uzávěrka soutěže je 30. 4. 2012 ve 23:59 hodin. K vyhlášení vítězů regionálního kola dojde v květnu 2012 a nejlepší záměry pak budou nominovány do kola celostátního. Podrobnější informace naleznete ZDE.
 
 

Líhneme se z inkubátoru

 
Podnikatelský inkubátor VŠB-TU Ostrava byl vybudován za přispění strukturálních fondů EU, statutárního města Ostravy, Nadačního fondu EVRAZ a vlastních prostředků. Do provozu byl uveden v červnu 2008 jako největší podnikatelský inkubátor v České republice. V rámci univerzity provozuje Centrum podpory inovací, útvar Komercializace výsledků výzkumu a vývoje.
 
Cílem inkubátoru je vytvářet prostředí s vysokou přidanou hodnotou pro rozvoj začínajících inovativních firem a projektů a stát se tak v této činnosti lídrem v České republice.
Hodnocení článku: