Jste zde

AMPER CAREER DAY 2012

Není pro Vás snadné najít vhodné zaměstnance? Chcete poznat talentované lidi z oboru a vyzkoušet je jak obstojí ve Vaší praxi? Nebo naopak hledáte budoucí uplatnění a chcete ukázat co ve Vás je? Pak přijměte pozvání na AMPER CAREER DAY!

Není pro Vás snadné najít vhodné zaměstnance? Chcete poznat talentované lidi z oboru a vyzkoušet je jak obstojí ve Vaší praxi?  Nebo  naopak hledáte  budoucí uplatnění a chcete ukázat co ve Vás je? Pak  bychom  Vás rádi  informovali o  zajímavé novince  připravovaného  20. ročníku veletrhu AMPER 2012 a to setkání zástupců firem, odborných škol a studentů – AMPER CAREER DAY 2012.
 
AMPER CAREER DAY proběhne v pátek 23. 3. 2012 v rámci veletrhu AMPER 2012 na brněnském výstavišti. Zástupci firem a škol zde dostanou prostor pro představení své činnosti a pracovních nabídek. Každý prezentující bude mít k dispozici 60 min. časový úsek (pro představení činnosti firmy / školy, představení aktuálně volných pracovních pozic, seznámení s požadavky na uchazeče, zodpovězení dotazů apod.). Toto setkání je tak jedinečnou příležitostí pro navázání komunikace s potenciálními budoucími zaměstnanci vzdělanými v daném oboru a prostor pro přímou konfrontaci s požadavky a názory uchazečů z oboru elektrotechniky, elektroniky, automatizace a komunikace.
 

Download a odkazy:

Hodnocení článku: