Jste zde

Embedded World 2017, Norimberk

Datum: 
Úterý, 14. Březen 2017 - Pátek, 17. Březen 2017
Ať už jde o zabezpečení elektronických systémů, umělou inteligenci, internet věcí nebo e-mobilitu či energetiku. Takový rozptyl odvětví pokryje Embeded world v Norimberku, který se koná v termínu 14. až 17. březnu.
 

Setkání s odborníky a možnost získat nové zákazníky: více než 930 vystavovatelů ze 42 zemí bude prezentovat celé spektrum embeded systémů. Konstrukční prvky, vestavné systémy, operační systémy, hardware, software, bezpečnost atd. Více než 30.000 odborných návštěvníků a přibližně 1700 účastníků ze 73 zemí, kteří se účastní aktivně konference.

Embedded world 2017 – se bude věnovat hlavně problémům bezpečného propojování zařízení. Toto téma je v poslední době, čím dál více aktuální.  Embedded prostředí se stává stále více komplexnější. Bude k dispozici mnoho odborných konferencí, které poskytnou informace pro síťové komunikace a problémy ohledně „propojování“ nových telekomunikačních prostředků v úplně nových lokálních, regionálních, ale i globálních sítích, jež jsou klíčem k IoT a embedded cloudu. Bezpečnost takové komunikace je potom zcela zásadní, takže lze očekávat růst kybernetických útoků a raketových vzestup důležitosti systémů schopných na aktuální hrozby odpovídat.

Více informací na https://www.embedded-world.de/en