Jste zde

Nová služba: pohodlné značení kabelů, svorkovnic a přístrojů

Označování kabelů a svorkovnic nebylo nikdy jednodušší – v SOS electronic to udělají za Vás. Prvním pěti zájemcům dokonce se slevou 50 %.

Získejte potištěné etikety se slevou 50 %

  • Prvních pět zákazníků, kteří si objednají potisk alespoň jedné karty (položky PRINT), získá slevu 50 % z hodnoty objednávky
  • Ke každé objednávce označovacích materiálů Phoenix Contact navíc dostanete jako dárek kvalitní šroubovák Phoenix Contact
V rámci rozšiřování svých služeb a podpory produktů Vám distributor, společnost SOS electronic, nabízí možnost zbavit se starostí s tiskem etiket a jiných značkovačů na přístroje, kabely, svorkovnice apod. Přichází totiž se službou přípravy tisku a samotného potisku etiket a značkovačů dle Vašich podkladů. A jak to celé funguje? Níže uvedené položky najdete v jejich skladu hned dvakrát - s příponou a bez přípony „PRINT“.
 
1) Pokud si chcete koupit pouze samotný nepotištěný materiál, můžete tak učinit na položkách bez přípony „PRINT“.
 
2) Pokud chcete, aby Vám potiskli materiál dle Vašich podkladů, zvolíte si požadovanou položku s příponou „PRINT“ a zadáte počet kusů karet (odběr je možný pouze na celé karty). Nenechte se zmýlit množstvím „nula“ na skladě, je to záměrně. Po objednání budete kontaktováni ohledně zaslání podkladů ve vhodné formě (obrázek, tabulka, ...) a dohodnutí detailů tisku. Cena u dané položky „PRINT“ je cenou, zahrnující potisk (příprava výroby, úpravy, rozložení, tisk) i cenu materiálu, a je to pro Vás tedy cena konečná.
 
 
Materiály, které momentálně můžete využívat jsou
 
  • US-EML(20X8)PRINT - bílé samolepicí etikety (Polyester, -40 až +150 °C) o velikosti 20x8 mm (64 ks / karta), vhodné k označování zařízení a předmětů s rovným povrchem
  • US-WML6(13X13)PRINT - samolepicí etikety (PVC, -50 až +110 °C), vhodné pro přímé označování kabelů nalepením / ovinutím kolem kabelu. Na jedné kartě je 32 etiket s bílým polem pro potisk o velikosti 13x13 mm. Průsvitná samolepicí část (delší než samotná část na potisk) chrání potisk před kontaminací a abrazí. Vhodné pro vodiče do průměru 6 mm.
  • US-WMT(15X4)PRINT- univerzální, snadno použitelné značkovače vodičů (PVC, -30 až +80 °C, UL94-V0), určené k zasunutí do nosičů PATO a PATG. Nosiče PATG jsou transparentní, extra spolehlivé nosiče označení, které je třeba nasunout na vodič před zapojením vodiče do svorkovnice. Nosiče PATO jsou připínací, tj. lze je zacvaknout na kabel, který je již zapojen do svorkovnice. Z obou sérií nosičů má distributor skladem dva typy, pokrývající průměry 2,8 až 7 mm.
  • UCT2-TM5/6PRINT - plastové značkovače série UniCard (PC, -40 až +120 °C, UL94-V0), charakteristické jednoduchou aplikací a snadnou separací. Konkrétně tento typ je vhodný pro svorkovnice Wago řady 2002...2006, 280, 281, 290, 780, 781 a další.
 

 
Pokud máte zájem o jiný materiál, dejte společnosti SOS electronic vědět na info@soselectronic.cz, na objednávku totiž může k potisku zajistit jakýkoliv materiál (karty, štítky, i v rolích). Mezi standardní skladovou nabídku rovněž bude (podle zájmu) postupně přidávat další materiály.
 

 

Základní vlastnosti a výhody:

 
  • kvalitní materiály od renomovaného výrobce
  • možnost potisku dle Vašich podkladů
  • jednoduchá aplikace
  • dlouhá životnost
  • potisk odolný vůči rozpouštědlům, olejům a soli
 
 

Download a odkazy:

 

 

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.