Jste zde

SCADA bezpečnostní konference 2019

Datum: 
Pondělí, 4. Listopad 2019 - Úterý, 5. Listopad 2019

Ve dnech 4. - 5. listopadu 2019 se bude konat v pražském hotelu DAP mezinárodní konference SCADA SECURITY, na které vystoupí řada tuzemských i zahraničních odborníků s praktickými ukázkami útoků na kritické informační a komunikační systémy a představí nejefektivnější metody obrany.

Na konferenci se rovněž budou diskutovat aktuální otázky kolem zavádění moderních komunikačních sítí (5G) ve vztahu na digitalizaci průmyslu (Industry 4.0 - Connected World, mobilita a Internet věcí) a kybernetickou bezpečnost. Paralelní workshopy se budou věnovat nejen kyberneticko-bezpečnostní osvětě, ale i takovým tématům jako je využívání moderních ICT technologií při ochraně obyvatelstva.

Na konferenci potvrdila účast celá řada významných řečníků, mezi jinými například Martin Fabry (Accura), Serhii Halahan (NPC UKENERGO), Dettmer Hendrik (TÜV TRUST IT), Jiří Kasner (COLSYS-AUTOMATIK), Vladimír Rohel (Národní agentura pro komunikační a informační technologie) a Tobias Schroeder.

Součástí konference je i výstava produktů a řešení renomovaných tuzemských i zahraničních firem, které budou prezentovat nejmodernější technologie a řešení z oblasti SCADA/ICT a kybernetické bezpečnosti.

Další informace, program a online registrace jsou k dispozici na webových stránkách konference.

Témata konference:

  • Aktuální a budoucí kybernetické hrozby – ochrana SCADA systémů
  • Nové technologické trendy v bezpečnosti ICS
  • Moderní komunikační systémy - 5G, kybernetická bezpečnost a SCADA/ICS
  • Průmysl 4.0 - Connected World, Mobilita a IoT