Jste zde

Stylové a ekonomické krabičky Hammond 1556

Objevte plastové krabičky z odolného materiálu ABS s certifikací IP54, které spojují eleganci a cenovou dostupnost. Ideální alternativa k sérii Hammond 1557 pro vnitřní aplikace.

Plastové krabičky Hammond série 1556

Sérii průmyslových krabiček Hammond 1557 už znáte z článku SOS electronic Robustní krabičky s elegantním designem.

Nová série plastových krabiček Hammond 1556, odvozená právě ze série 1557, přinesla na trh dostatečně odolné krabičky, v moderním a elegantním vyhotovení a přitom si zachovala velmi příznivou cenu.

Čím se liší série Hammond 1556 a 1557?

Na rozdíl od série Hammond 1557, dostupné i ve verzi z UV odolného polykarbonátu s IP68, je nová série Hammond 1556 dostupná z vysokokvalitního ABS, s třídou reakce na oheň UL94-V0 a s krytím IP54.

„Tyto parametry předurčují sérii plastových krabiček Hammond 1556 hlavně na použití v interiéru, resp. v prostředí bez přímého slunečního záření a bez přímého vystavení povětrnostním vlivům,“ říká Martin Brestovič, produktový specialista SOS electronic

Série plastových krabiček Hammond 1556 je cenově atraktivní alternativou k sérii 1557, přičemž splňuje vysoké požadavky na odolnost proti požáru (UL94-V0). Aby byla zachovaná co nejlepší cena, na spojení vrchní a spodní časti krabičky jsou použité samořezné zkrutky do plastu, a ne metrické + antikorozní závitové pouzdro, jak je to u série Hammond 1557. 

„Z tohoto pohledu krabičky 1556 nejsou vhodné pro zařízení vyžadující časté otevírání, potřebné například při výměně baterií,“ pokračuje Martin Brestovič.

Krabičky Hammond série 1556 je možné upevnit na panel pomocí 4 viditelných příchytek (nožiček) nebo pomocí 2 skrytých háčků, které jsou dostupné separátně jako volitelné příslušenství. Stejně jsou dostupné i vnitřní hliníkové montážní panely s tloušťkou 2 mm v kategorii rámečky a kryty Hammond 1556XPL.

Hlavní vlastnosti plastových krabiček série Hammond 1556:

  • 14 nových typů dostupných ve světle šedé, černé a bílé barvě,
  • 6 pravoúhlých velikostí: 120 mm x 80 mm x 45 mm až 200 mm x 160 mm x 70 mm,
  • 8 čtvercových velikostí: 80 mm x 80 mm x 45 mm až 200 mm x 200 mm x 70 mm,
  • více montážní sloupky na montáž DPS na spodní i vrchní časti krabičky.

Přímo ze skladu SOS electronic vám nabízíme vybrané typy plastových krabiček Hammond série 1556. Všechny další verze a velikosti vám rádi dodají na objednávku v krátkém dodacím termínu a za konkurenční ceny už od jednoho kusu. 

 

Máte zájem o více informací k produktům společnosti Hammond Manufacturing nebo o technické poradenství při výběru produktu? Případně máte jinou otázku či požadavek? Neváhejte kontaktovat SOS electronic, rádi vám pomohou. 

Vyzkoušejte si vzorek pro svůj projekt

Potřebujete vyzkoušet součástku ve vývoji? Neváhejte kontaktovat SOS electronic, rádi vám poskytnou vzorek pro váš projekt. Každou žádost posuzují individuálně, proto prosím stručně představte svůj projekt v níže uvedeném formuláři. 
Vzorky poskytují pouze pro vývojové projekty, nikoli pro soukromé použití jednotlivci.

 

 

Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.