Jste zde

Rozdáváme padesát volných lístků na veletrh CeBIT 2012!

HW server svým čtenářům nabízí jednoduchou možnost získat zcela zdarma vstupenky na blížící se veletrh CeBIT 2012 a to i v případě, že zde budete, jako obvykle, trávit celé dva dny.
Prostřednictvím níže uvedených linků se může registrovat a vytisknout si bezplatnou jednodenní vstupenku na veletrh CeBIT 2012 až 2 x 25 osob. Odkazy vedou přímo na registrační internetovou stránku veletrhu CeBIT 2012. Po úspěšné registraci pak na svůj e-mail, uvedený při registraci, obdržíte osobní elektronickou vstupenku, tzv. e-Ticket. Vytištěnou vstupenku ve formátu DIN A4 (postačuje černobílý tisk) následně použijete ke vstupu na výstaviště.
 
Vstupenka platí na kterýkoli jeden den veletrhu. Navíc tento lístek slouží také jako jízdenka na místní dopravu v Hannoveru a to k cestě na výstaviště a zpět. Stačí pouze před nástupem jízdy zakroužkovat na vstupence příslušné datum návštěvy a nastoupit do dopravního prostředku.
 
 
 
ZDE můžete získat jednodenní vstupenku na jeden den zcela ZDARMA
 
ZDE můžete získat jednodenní vstupenku na další den zcela ZDARMA
 
 
Další informace k registraci e-Tickets najdete ZDE a ZDE (německy), příp. ZDE a ZDE (anglicky). Připomínáme, že v předprodeji vstupenek v zastoupení Deutsche Messe AG v Praze za jednodenní vstupenku zaplatíte 860 Kč, permanentní vstupenka pak vychází na 2 000 Kč. K ceně vstupenek se navíc při zaslání poštou (jako cenné psaní + dobírka) připočítává částka za poštovné dle sazebníku pošty.
 

Match & Meet: marketingová burza pro cílené navazování kontaktů

Správné kontakty jsou základem každého obchodního úspěchu. Pro nalezení nových zákazníků, obchodních a kooperačních partnerů Vám u příležitosti veletrhu CeBIT 2012 nabízíme službu matchmakingu, kterou můžete využít k navázání nových obchodních kontaktů. Využijte Match & Meet pro úspěch Vašeho podnikání!
 
Detailní informace naleznete ZDE (německy) nebo také ZDE (anglicky).
 

CeBIT v kostce

Veletrh CeBIT je nejvýznamnější a „nejmezinárodnější“ světovou událostí digitální ekonomiky. Od roku 1986 ho jako samostatnou akci organizuje každý rok na jaře veletržní správa Deutsche Messe AG. Díky jedinečné kombinaci veletrhu a konferencí, díky vystoupení mnoha významných řečníků a společenským akcím je veletrh zdrojem impulzů pro efektivní přípravu budoucích obchodů a pro hospodářský úspěch. Veletrh CeBIT 2012 se zaměří na čtyři uživatelsky orientované platformy. CeBIT pro ukáže efektivní a bezpečná řešení informačních a telekomunikačních technologií pro podnikovou sféru. Veletrh CeBIT gov představí aplikace ICT pro veřejnou správu a zdravotnictví. CeBIT life bude pro návštěvníky nebývalým zážitkem a poskytne jim informace o nových obchodních modelech, které umožňuje změna úlohy spotřebitele. CeBIT lab zase ukáže průkopnická řešení ICT a představí trendy budoucnosti. Partnerskou zemí veletrhu CeBIT 2012 je Brazílie. Další informace jsou k dispozici na webové stránce www.cebit.com.
Hodnocení článku: 

Komentáře