Jste zde

I mezi krabičkami najdete tablet, Hammond 1599

Jedním z nejnovějších typů krabiček v portfoliu Hammond jsou ergonomické oválné krabičky, zvláště vhodné pro různé průmyslové ovladače.

Krabička 1599 Tablet zdarma

Kvalitní krabičky z portfolia Hammond v nabídce distributora, společnosti SOS electronic, již pravděpodobně znáte. Zpravidla mají klasický pravoúhlý tvar, snad s výjimkou krabiček do (jedné) ruky série 1553 nebo 1553T.
 
Tentokrát tu máme novinku, která se od všech běžných krabiček docela liší. Jedná se o sérii plastových krabiček 1599 Tablet, navrženou speciálně pro konstrukci různých ovládacích panelů s využitím joysticků, displejů s dotykovou obrazovkou, membránové klávesnice a dalších ovládacích prvků.
 
Při vývoji byl kladen důraz na ergonomický tvar a právě výrazně oblé rohy pak zaručují podstatně komfortnější držení bez únavy rukou.
 
 
Společnost Hammond přichází hned s několika verzemi, a tak si můžeme vybrat menší (1599TABM), větší (1599TABL), světle šedé (RAL7035) nebo černé, bez nebo s přihrádkou na baterie. Krabička je dodávána s kvalitními šrouby a u verzí s přihrádkou na baterie i s kontakty na čtyři články typu AA a 2 kusy 9 V baterie (můžeme si zvolit, které držáky využijeme).
 
 
Detailní informace naleznete v katalogových listech Hammond 1599TABL, 1599TABLBAT, 1599TABM a 1599TABMBAT. Novinka je zatím na objednávku, každopádně však s krátkým dodacím termínem. V případě zájmu pište na info@soselectronic.cz.
 
 
 

Základní vlastnosti a výhody:

 
  • ergonomické oválné krabičky, určené zejména pro různé ovladače
  • dostupné ve dvou velikostech
  • ochrana před prachem, IP54
  • dostupné i verze s přihrádkou pro baterie (4x AA nebo 2x 9 V)
  • šedá nebo černá barva
  • vyrobeno ze samozhášivého ABS (UL94-V0)
 
 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.