Jste zde

Když kabel, tak Lapp Kabel

56 let zkušeností, 40 000 standardních skladových produktů a 1 000 patentů, to vše se odráží především v kvalitě a širokém portfoliu německé společnosti Lapp Kabel.
Existuje mnoho výrobců drátů, vodičů a kabelů, přesto však patří společnost Lapp Kabel mezi nejznámější. Čím to je? Výjimečné postavení začalo již v padesátých letech, kdy začala jako první v tomto segmentu dávat svým výrobkům jména (ÖLFLEX). Spolu s vysokou a stálou kvalitou se postupně vypracovala na jednoho z celosvětově nejvýznamnějších výrobců kabelů.
 
 
Kabely Lapp Kabel jsou široce používány v různých oblastech průmyslu, jako např. potravinářství (Coca-Cola), výroba pneumatik (Continental), výroba lodí a infrastruktura přístavů (Hamburg), chemický průmysl, solární a větrné elektrárny apod.
 
Kvalita mědi (čistota, obsah kyslíku, ...), kvalita izolace, stabilní průměr vodiče a izolace v každé výrobní dávce, souosost vodičů a izolace, to vše jsou faktory, které ovlivňují výsledné vlastnosti vodičů. U produktů Lapp Kabel tak dostáváme odpovídající kvalitu, navíc za příznivou cenu.
 
 
Mezi produkty Lapp Kabel najdeme nejen propojovací a ovládací kabely (ÖLFLEX), ale i kabely a systémy pro přenos dat (ETHERLINE a UNITRONIC), průmyslové konektory (EPIC), systémy pro ochranu kabelů (SILVYN), optické systémy (HITRONIC), kabelové vývodky (SKINTOP), systémy pro značení, nářadí a další různé příslušenství.
 
 
Nejnovějším přírůstkem ve skladu distributora, společnosti SOS electronic, jsou univerzální ohebné vodiče o průřezu 0,5 / 0,75 a 1,0 mm2, vhodné pro jakékoliv instalace v zařízeních.
 
Vzhledem k obrovskému portfoliu společnosti Lapp Kabel a velkému množství různých verzí výrobků drží distributor skladem pouze několik vybraných typů kabelů Lapp Kabel, na objednávku Vám však může s krátkým dodacím termínem dodat jakýkoliv produkt společnosti Lapp Kabel. Pomoc při výběru vhodného kabelu poskytne i příručka Lapp Cable Guide.
 
V případě zájmu pište na info@soselectronic.cz.
 
 

Základní vlastnosti a výhody:

 
  • špičkové výrobky za přijatelnou cenu
  • více než 50 let zkušeností
  • široké portfolio
  • dostupné speciální verze dle požadavku zákazníka
 
 

Download a odkazy:

 
 
Hodnocení článku: 

Kontaktujte svého distributora

* Hvězdičkou (*) označené údaje jsou povinné.

CAPTCHA
Toto je ochrana před spamem.