Jste zde

Sona IF513: Wi-Fi 6E a Bluetooth 5.4 pro průmyslový IoT

 Sona IF513 je navržena tak, aby splňovala přísné požadavky moderních aplikací IoT, poskytuje bezkonkurenční bezdrátový výkon, robustní bezpečnostní funkce a bezproblémové možnosti integrace.

Sona IF513 je založena na špičkové čipové sadě AIROC CYW55513 Infineon. Wi-Fi 6E rozšiřuje spektrum Wi-Fi do pásma 6 GHz, kde je menší zátěž kanálů a větší šířka pásma. Tento skok vpřed v bezdrátové technologii zajišťuje rychlejší přenos dat, nižší latenci a lepší efektivitu sítě. IF513 je zaměřen na aplikace s nízkou spotřebou, kde je důležitá výdrž baterie a výkon Wi-Fi 6. Nejnovější Wi-Fi doprovází také  Bluetooth 5.4, takže modul se může pochlubit přenosovou rychlostí až 143 Mb/s pro Wi-Fi a 2 Mb/s pro Bluetooth.

Sona IF513 je řešení Ezurio Premium Wi-Fi Advantage s vynikající konektivitou, hardwarem, softwarem. Modul je navržen tak, aby poskytoval spolehlivý výkon i v těch nejnáročnějších prostředích. Integrované bezpečnostní funkce WPA3 a vylepšené šifrování a široký teplotní rozsah od -40 °C do +85 °C splňují vysoké nároky průmyslových aplikací. Sona IF513 je k dispozici ve formátech M.2 2230 a 1216 s možností zahrnutí rozmanitosti antén a lze ji bez problémů integrovat do stávajících systémů, což zkracuje dobu uvedení na trh a náklady na vývoj.

Sona IF513 se nyní vzorkuje a bude v sériové výrobě do 4. čtvrtletí 2024. Modul bude globálně certifikován FCC, ISED, UKCA, CE, RCM a Bluetooth SIG.

 https://www.ezurio.com/sona-if513-series 

Hodnocení článku: