Jste zde

LSTM Polnička 2000

Jako každý rok, i letos se koná Letní tábor elektroniků - Polnička. Letos jsou však podstatné

změny, takže všem zájemcům doporučujeme přečíst si podrobně tento článek. Letní soustředění talentované mládeže v

elektronice

Soustředění probíhá v prostorech základní školy Polnička v krásném prostředí Českomoravské vysočiny a je určeno pro zdokonalení znalostí ve zvoleném oboru pro zájemce o všechny obory elektroniky (i aplikované) ve věku od 11 do 17 let. Začátek byl stanoven na první prázdninovou neděli, tj.  2. července. 

Soustředění potrvá tentokrát pouze 2 týdny s ukončením v sobotu 15. července 2000. Cena za pobyt na soustředění (zahrnuje veškeré pobytové náklady kromě dopravy do místa soustředění a zpět) byla stanovena s ohledem na skutečnost, že se nám pro letošní rok nepodařilo zajistit sponzora, na  3. 990,- Kč.  Pokud se někdo nebude schopen zúčastnit po celou dobu trvání, dohodneme individuálně podmínky účasti na našem telefonu 0616 / 629 190 nebo 0603 / 899 032 .

Tak jako každý rok máte i letos možnost pracovat ve Vámi nejbližší zájmové oblasti,  které tentokrát jsou:

  1. Elektronika „pro profesionála„  - vlastní návrh, výroba a zprovoznění výrobku, který si navrhnete nebo dohodnete s lektorem. Práce budou probíhat pod dohledem zkušeného odborného lektora - konstruktéra,
  2. Elektronika pro začátečníky a mírně pokročilé – samostatná stavba připravené stavebnice, „ teoretické přednášky„ nejen o stavěném výrobku
  3. Audiovizuální tvorba – základy práce s televizní kamerou, scénář, střih, práce se zvukem nejen ve videu, praktická tvorba vlastního audiovizuálního pořadu,
  4. Počítačová technika – programování v  Pascal, DOS, Windows, OS/2, Internet a jeho možnosti, práce v počítačových sítích, funkce a základní údržba počítače.

Každá z oblastí bude mít svoji soutěž, ať již dlouhodobou či závěrečnou, která bude vyhodnocena na slavnostním závěrečném nástupu. Výherci budou odměněni drobnými cenami.

Odpolední program bude zaměřen i na sport, výlety do okolí, koupání v blízkém Velkém Dářku a podobné „neoblíbené činnosti„.

Budete-li mít zájem zúčastnit se soustředění, máte dvě možnosti jak se přihlásit:

  • ? vyplnit přihlášku a zaplatit účastnický poplatek ihned
  • ? vyplnit přihlášku a zaslat ji poštou na naši adresu nebo faxem na číslo 0616 / 620 206,  pokyny pro zaplacení obdržíte poštou

Poznámka: s ohledem na krátkost termínu preferujeme první způsob, který je rychlejší a představuje méně administrativní činnosti. Zároveň upozorňujeme, že kapacita je omezena a přednost dostanou přihlášky s uhrazeným poplatkem.

Pokyny pro provedení platby:
Jako variabilní symbol platby použijte rodné číslo účastníka (stejné jako na přihlášce). Peníze uhraďte složenkou typu C  v  hotovosti nebo převodem na náš účet:

GE Capital Bank     č.ú.: 5305-604 / 0600


Pokud nestihnete platbu, bude možno ve výjímečném případě provést platbu v hotovosti při prezentaci 

Pokud nemáte zájem zúčastnit se soustředění, nabídněte prosím tuto přihlášku kamarádovi nebo kolegům v kroužku. 

Adresa pořadatele: 

ČSE - Hifiklub Žďár nad Sázavou
Tvrz 1
591 01   Žďár nad Sázavou
tel., fax.: 0616 / 629 190,  fax: 0616 / 620 206
mobilní spojení  0603 / 899 032
Email : DavidP@speedware.cz


Download přihlášky a podrobných údajů : 

LSTM2000.dot (53 kB)

 

Hodnocení článku: