Jste zde

Blog uživatele Blue Panther

LeCroy VBA – kompletní analýza automobilových sběrnic CAN

Americká firma LeCroy, která je známa jako světová špička v oblasti high-end osciloskopů s dekodéry sériových sběrnic, představila volitelné rozšíření pro automobilové aplikace pro osciloskopy LeCroy řady WaveRunner 6Zi, kterým je analyzátor automobilových sběrnic VBA (Vehicle Bus Analyzer).

Pozvánka na seminář Fluke - Nejlepší praxe při měření na motorech a pohonech

Rádi byste se dozvěděli více o měřicích postupech a přístrojích? Zjistili, které postupy a přístroje lze použít pro určení možných příčin poruchy? Pochopili, jak používat přístroje a jak měřit pro určení a vyhodnocení podmínek vedoucích k poruše? Minimalizovali čas výpadku a opravy zlepšením praktik pro měření a opravy? 

 

LeCroy SPARQ - vícebranové vektorové analyzátory signálové integrity

Americkou firmu LeCroy většina odborníků spojuje především s high-end osciloskopy, které jsou schopny v reálném čase pracovat např. až do 60 GHz. Firma LeCroy ale využila svých dlouholetých zkušeností z oblasti vysokofrekvenčních osciloskopů a uvedla na trh vícebranové, obvodové analyzátory signálové integrity“ – vektorové analyzátory obvodů SPARQ, které jsou určeny pro rychlé měření vícebranových s-parametrů.